Στον Ολυμπιακό ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Σιώπης αν πουληθεί ο Μιλιβόγεβιτς

 

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει κλείσει ο Εβρίτης και περσινός MVP του Πανιωνίου, Μανώλης Σιώπης με το ζήτημα που τίθεται πλέον να είναι το πότε θα πάει. Αθηναϊκά μέσα γράφουν πως έρχεται στο προσκήνιο και πάλι το ενδεχόμενο απόκτησης του ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna σε περίπτωση που πουληθεί ο Μιλιβόγεβιτς, τότε ο Μανώλης Σιώπης θα ενσωματωθεί από τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αν, λοιπόν μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έρθει κάποια πρόταση για τον Σέρβο μέσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφασίσει να την δεχτεί, τότε κατά πάσα πιθανότητα η απώλεια του θα καλυφθεί και με την «αναβάθμιση» του Ρομάο, αλλά και με την απόκτηση από τώρα και όχι το καλοκαίρι, του Μανώλη Σιώπη, επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Σιώπης ανήκε στην ομάδα του Ολυμπιακού, ήταν μάλιστα αρχηγός της Κ20, ωστόσο δεν του δόθηκε η ευκαιρία στην πρώτη ομάδα και τώρα οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χρυσοπληρώσουν για την εκ νέου απόκτησή του, αφού τον είχαν αφήσει ελεύθερο.