ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλεται εκ νέου ο ημιτελικός στον Εχίνο! Οι διαιτητές του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Ασπίδα και Άρη Αβάτου

 

Αναβλήθηκε και επίσημα ο ένας εκ των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αφού στον Εχίνο λόγω υψόμετρου υπάρχει ακόμα χιόνι και το γήπεδο είναι ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνα. Από την άλλη πλευρά ανακοινώθηκαν κανονικά οι διαιτητές του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Ασπίδα Ξάνθης.

Από αναβολή σε αναβολή πάμε στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, που μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων ακόμα δεν έχει επανεκκινήσει η αγωνιστική δράση, με αποτέλεσμα οι ομάδες να πορεύονται έως τώρα με φιλικούς αγώνες. Αποφασίστηκε από την ΕΠΣ Ξάνθης, λοιπόν η αναβολή και του αυριανού ημιτελικού ανάμεσα σε Εχίνο και Ασπίδα, αλλά ευτυχώς θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο άλλος ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Άρη Αβάτου.

Μάλιστα από την επιτροπή διαιτησίας έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρώτος διαιτητής του αγώνα, λοιπόν ορίστηκε ο Χρήστος Τζεβελεκίδης, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Εμπλιούκ Ιλιάζ, με τέταρτο διαιτητή τον Βασίλη Ουζουνίδη.

Δείτε την ανακοίνωση αναβολής του αγώνα:

«Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση Εχίνος Σπορ – Αναγέννησης Θαλασσιάς που ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου αναβάλλεται. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00».