Επιβεβαιώνεται και σε διεθνές επίπεδο η μεγάλη επιστροφή Παρασκευόπουλου στην ΕΟΠΕ! Εξελέγη μέλος της Βαλκανικής Ένωσης

 

Στο Σαράγιεβο της Βοσνίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 18η Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης πετοσφαίρισης, παρουσία του αντιπροέδρου και ταμία της CEV Οζκάν Μουτλουγκίλ.

Στην ΓΣ της BVA η ΕΟΠΕ εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή της Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμο (ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος απουσίασε λόγω ασθένειας), ο οποίος επανεξελέγη πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, ενώ η μεγάλη είδηση είναι ότι μέλος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ εκλέχθηκε ο Αλέκος Παρασκευόπουλος.

Πρόκειται για τον γιο του Αλεξανδρουπολίτη παράγοντα, το όνομα του οποίου έχει δοθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του Έβρου, ο οποίος επισημοποιείται πλέον ότι επιστρέφει μετά από σχεδόν πενταετή απουσία στην ΕΟΠΕ.

Νέος πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης εκλέχθηκε ο Ερλιντ Περλούμπι από την Αλβανία, ενώ το 11ο μέλος της Βαλκανικής Ένωσης είναι το Κόσσοβο (με τον γενικό γραμματέα της Σερβικής Ομοσπονδίας Ιβάν Κνέζεβιτς να καταθέτει της επιφυλάξεις της σερβικής κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα).

Από κει και πέρα οριστικοποιήθηκαν οι τόποι διεξαγωγής των τουρνουά για το 2017 οι οποίοι έχουν ως εξής:

Kids Festival Αγοριών & Κοριτσιών στο Μαυροβούνιο

Παμπαίδων (U17) & Παγκορασίδων (U16) στη Βουλγαρία

Παίδων (U19) στη Σερβία

Κορασίδων (U18) στο Κόσσοβο

Εφήβων (U20) στο Κόσσοβο

Νεανίδων (U19) ο διοργανωτής θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο.

Μπιτς Βόλεϊ

Το πρώτο από τα τρία τουρνουά Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί στην Τουρκία, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν οι διοργανωτές των άλλων δυο τουρνουά.

U22 Ανδρών & Γυναικών στα Σκόπια

U20 Ανδρών & Γυναικών στο Κόσσοβο

* Σε περίπτωση που διοργανωθεί για πρώτη φορά τουρνουά U18 Ανδρών & Γυναικών αυτό θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και θα αποτελέσει test event.