Κύπελλο Ελλάδος: Ξεκίνησε στις έξι και διεκόπη οριστικά τα… μεσάνυχτα το ματς της Νίκης Αλεξανδρούπολης με τον Μυγδονιακό

 

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η νοκ άουτ αναμέτρηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης με τον Μυγδονιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30 αλλά σχεδόν μετά από έξι ώρες παρουσίας των δυο ομάδων στο γήπεδο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και διεκόπη οριστικά.

Ο λόγος; Οι συχνές και παρατεταμένες διακοπές ρεύματος στο γήπεδο. Στο σημείο της διακοπής η γηπεδούχος ομάδα προηγούνταν με 2-1 σετ και 14-8 στο τέταρτο. Ο Μυγδονιακός κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ με 25-23 και 25-19 ενώ μείωσε η Νίκη κατακτώντας το τρίτο με 17-25.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση λόγω διακοπής ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου. Κάπου στις 20:20 υπήρξε νέα διακοπή ρεύματος που κράτησε μια ολόκληρη ώρα. Επανήλθε στις 21:20 αλλά στις 22:30 υπήρξε νέα διακοπή για περίπου 15 λεπτά. Με το που επανήλθε όμως, τα φώτα ξανάκλεισαν στις 22:50 και για μισή ώρα.

Το ματς προσπάθησε να ολοκληρωθεί έστω και με το 30% του φωτισμού, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε λίγο πριν τα… μεσάνυχτα οριστική διακοπή από τους διαιτητές. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΟΠΕ και ενώ ήδη έχει γίνει η κλήρωση και η νικήτρια ομάδα θα έπρεπε την ερχόμενη Τετάρτη να πάει στο Κιλκίς για τον αγώνα της επόμενης φάσης.