Ο χιονιάς δεν άφησε το αεροπλάνο του Ολυμπιακού να έρθει Χρυσούπολη και αναζητείται λύση επιστροφής

 

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία της επιστροφής για την αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς  λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ψάχνει τρόπο για να επιστρέψει στη βάση της από την Ξάνθη.

Μετά το ματς με την Ξάνθη η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε για την Χρυσούπολη, προκειμένου από εκεί να αναχωρήσει με αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ωστόσο όπως είναι αντιληπτό και στην Ξάνθη, αργά το βράδυ άρχισε πυκνή χιονόπτωση. Σε συνδυασμό με το κρύο, υπάρχει πάγος στο αεροδρόμιο και έτσι δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει ο πιλότους του αεροσκάφους που έφυγε από την Αθήνα, ότι θα προσγειωνόταν με ασφάλεια στο «Μέγας Αλέξανδρος».

Έτσι εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε περιπέτειες και αναζητούν τρόπο επιστροφής. Σε πρώτη φάση το πούλμαν τους από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης κατευθύνεται νυχτιάτικα προς το «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και αν μπορέσει, θα πετάξει από εκεί ο Ολυμπιακός για Αθήνα.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο της διανυκτέρευσης στην Θεσσαλονίκη, οπότε η αποστολή θα επιστρέψει το πρωί. Το ενδιαφέρον είναι ότι ένα 24ωρο μετά ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην θεσσαλονίκη, καθώς την Τετάρτη υπάρχει και το ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο Χαριλάου.