Εντυπωσιακή κίνηση της νέας διοίκησης με επιστροφή του Αλέκου Παρασκευόπουλου στην ΕΟΠΕ!

 

Εντυπωσιακή κίνηση από τον Γιώργο Καραμπέτσο, που παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νέα διοίκηση με τη χαώδη κατάσταση που παρέλαβε, δείχνει ότι «θα σπάσει αυγά» σε ότι αφορά την λειτουργία της ΕΟΠΕ και την αλλαγή της εικόνας στα δύο Ολυμπιακά αθλήματα (βόλεϊ-μπιτς βόλεϊ).

Γι αυτό το λόγο ο Αλέκος Παρασκευόπουλος (που παραιτήθηκε τον Μάιο 2011) θα επιστρέψει στην ΕΟΠΕ, «σε μια προσπάθεια για να ξαναφτιαχτεί σχεδόν από το μηδέν, ένα άθλημα που βρέθηκε από την κορυφή στην απόλυτη παρακμή, και ήταν ίσως η πιο εμβληματική αποτυχία της απελθούσας διοίκησης», επισημαίνει το volleynews.

«Tα τελευταία χρόνια γινόταν πανελλήνια τουρνουά μπιτς βόλεϊ, χωρίς τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη σε απίθανα μέρη, παρουσία μόνο μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ, χωρίς να γνωρίζει κανένας τους νικητές, δείγμα της εξαθλίωσης του αθλήματος», προσθέτει το δημοσίευμα που αποκαλύπτει την επιστροφή Παρασκευόπουλου στην ΕΟΠΕ.

Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος είναι ο γιος του αείμνηστου και εμβληματικού πρώην προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μιχάλη Παρασκευόπουλου, στον οποίο έχει δοθεί το όνομα του κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης. Ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και ήταν υπεύθυνος για το μπιτς βόλεϊ για πολλά χρόνια στην Ομοσπονδία.

Παράλληλα, η νέα διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες, «φαίνεται να είναι αποφασισμένη να επαναφέρει τις προ-Μαυρομάτη δομές και λειτουργία στο beach volley, αναθέτοντας το μάνατζμεντ σε τεχνοκράτες, αντί για το μαξιμαλιστικό μοντέλο των μεγάλων επιτροπών και των πολύπλοκων διαδικασιών». Για την πλήρη σύνθεση της επιτροπής BeachVolley, θα γίνει η εισήγηση στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΠΕ.