Μετά τον Πανθρακικό και ο… ΓΑΣ Κομοτηνή στο Rising Star! Η Ελεάννα Αθανασίου συμμετέχει την Τρίτη στο γνωστό talent show

 

Στις 18 Δεκεμβρίου η Κομοτηνή συμμετείχε στο Rising Star, με την παρουσία του Δημήτρη Χριστοδουλάκη, του οποίου ο πατέρας, Σάκης Χριστοδουλάκης, εκτός από τραγουδιστής ήταν επί χρόνια έφορος της ομάδας του Πανθρακικού, όταν αυτός άφηνε τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης για να ανέβει στις Εθνικές Κατηγορίες.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου η Κομοτηνή θα έχει νέα συμμετοχή στο live του Rising Star με την Ελεάννα Αθανασίου, ο πατέρας της οποίας επίσης έχει μεγάλη σχέση με τον αθλητισμό της πόλης, αφού είναι κόρη του παλαιού μπασκετμπολίστα του ΓΑΣ Κομοτηνή και υπεύθυνου πλέον στις Ακαδημίες της ιστορικής ομάδας μπάσκετ της Θράκης, Πασχάλη Αθανασίου.

H κομοτηναία τραγουδίστρια φοιτά σε Ωδείο στην Αθήνα και όπως ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης κατάφερε με την φωνή της να πείσει τους κριτές πως αξίζει να βρεθεί ενώπιον του κοινού, το οποίο και είναι ο βασικός κριτής του Rising Star και έτσι την Τρίτη, θα τραγουδήσει διεκδικώντας την ψήφο ολόκληρης της χώρας, θέλοντας και αυτή να ξεπεράσει το 70% που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση.

Μιλώντας για την συμμετοχή της στο γνωστό talent show, η ίδια την χαρακτήρισε σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα.

Η Ελεάννα επιλέχτηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους για να φτάσει στα live του Rising Star, απ’ όπου και αν περάσει στην επόμενη φάση την προσεχή Κυριακή και προχωρήσει στον διαγωνισμό θα διεκδικήσει τα δύο μοναδικά έπαθλα, ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό; Να λάβει την ψήφο του κοινού, το οποίο είναι και ο πρωταγωνιστής.

Συγκεκριμένα μέσω της δωρεάν εφαρμογής «Rising Star Greece», ο καθένας μπορεί σε πραγματικό χρόνο να ψηφίσει, με τη χρήση των απαραίτητων συσκευών (smartphones & tablets), αφού πρώτα εγγραφεί μέσω του λογαριασμού του σε Facebook, Twitter, ή στο Google+.

Κατεβάζουμε όλοι την εφαργομη στα ακόλουθα link ώστε να γίνετε και εσείς ο πέμπτος κριτής!! 

Play Store:https://play.google.com/store/apps/details…

Σε κάθε live oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, ενώ δεν έχουν οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Όταν ένας τηλεθεατής δώσει μία θετική ψήφο στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο και εφόσον το επιλέξει, εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτως «σηκώνεται» και ο διαγωνιζόμενος βλέπει τους κριτές και το κοινό, ενώ περνά στο επόμενο στάδιο του show.

Αυτή την Τρίτη, ψηφίζουμε όλοι την Ελεάννα Αθανασίου.