Football League: Πέντε αποχωρήσεις στα Χανιά που μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα αναχωρούν το βράδυ για Κομοτηνή

 

Πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τον Α.Ο. Χανιά στο πλαίσιο των σημαντικών αλλαγών που έχουν αποφασιστεί.

Πρόκειται για τους Μάρκο Ζόρο, Γιώργο Λύρα, Νίκο Γκεμίση, Αγγελο Σιάννη και Θανάση Μαργαρίτη. Από τις αποχωρήσεις αυτές, ο Γκεμίσης είναι ο παίκτης που είχε τις περισσότερες συμμετοχές, εννέα συνολικά σε πρωτάθλημα (7) και Κύπελλο (2). Μάλιστα η τελευταία του ήταν στο ματς με τον Αρη όπου είχε αγωνιστεί όπως και σε όλα τα άλλα ως βασικός.

Ο Λύρας, μέτρησε 5 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και 3 στο Κύπελλο. Ο Ζόρο, όσο μεγάλο όνομα ήταν τόσο … μεγάλος λόγω κιλων έμοιαζε που δεν συμβαδίζαν με επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο Σιάννης μέτρησε 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο και ο Μαργαρίτης έπαιξε σ’ ένα ματς στο Κύπελλο. Αυτοί οι πέντε παίκτες αποτελούν λοιπόν παρελθόν, όπως άλλωστε εδώ και λίγο καιρό έχουν αποχωρήσει οι Μάνιας και Ρούνιτς.

Λόγω των πολλών αποχωρήσεων που έχουν προκύψει, όπως αναφέρει το athlitiko.gr, οι λύσεις για τον 40χρονο νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Παπαβασιλείου έχουν περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό. Μάλιστα, η 18άδα θα συμπληρωθεί με νεαρούς παίκτες, αφού συν τοις άλλοις δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια από τις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζονται.

Ετσι, η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 12.00 το μεσημέρι στη Μον. Ελιά. Το βράδυ, η αποστολή θ’ αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά κι από εκεί θα ξεκινήσει ένα πολύ μακρινό ταξίδι με το πούλμαν μέχρι την Κομοτηνή.

Οι νέες μεταγραφές των Χανιωτών όπως τονίζεται από τον Α.Ο. Χανιά, θα βρίσκονται στα Χανιά μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, την Πέμπτη ή την Παρασκευή δηλαδή, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα μπορέσουν να παίξουν απέναντι στη Σπάρτη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Σε κάθε περίπτωση το κλίμα στα Χανιά είναι βαρύ και η ευκαιρία για τον Πανθρακικό μεγάλη…