Η ατυχία συνεχίζεται για τον Μελισσόπουλο (και) λίγο πριν την εκπνοή του 2016

 

Άτυχο αποδεικνύεται το 2016 για τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό της Καβάλας Αλέξανδρο Μελισσόπουλο.

Ο Μελισσόπουλος στην τελευταία προπόνηση της Καβάλας πριν τα Χριστούγεννα και ενώ επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, χτύπησε στον αγκώνα του και αμέσως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε εξάρθρωση αγκώνα και όχι κάταγμα όπως φοβήθηκαν αρχικά οι άνθρωποι του ΑΟΚ.

Θυμίζουμε ο “ατυχος” της ομάδας Μελισσόπουλος κατα την διάρκεια της σεζόν είχε τραυματισμό στον δεξι εσω πλαγιο συνδεσμο στο γονατο μετα την αποθεραπεία του και την επιστροφή του στην δράση τραυματίστηκε και παλι στο αριστερό του αυτη την φορά εσω πλαγιο σύνδεσμο. Η ατυχία του συνεχίστηκε και λίγο πριν τα Χριστούγεννα με την εξάρθρωση αγκώνα που θα του στερήσει την συμμετοχή στο ντερμπι της Καβάλας με την πρωην ομάδα του, τον Νέστο στην Χρυσούπολη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος είναι 25 ετών και είναι γιος του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Τάσου Μελισσόπουλου. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο προτού επιστρέψει την περσινή σαιζόν για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης και τώρα στην ομάδα του ΑΟΚ.