Ο Θρακιώτης που στέρησε το χριστουγεννιάτικο τρίποντο από τους εφήβους της Ξάνθης

 

Η Κ17 της Ξάνθης έμεινε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Κέρκυρας στα Πηγάδια το πρωί της Παρασκευής, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το εφηβικό πρωτάθλημα της Super League.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το τρίποντο από την Ξάνθη το στέρησε ένας… Θρακιώτης. Ο λόγος για τον καταγόμενο από το Διδυμότειχο Πάρη Γκασίδη, που είχε συμμετοχή και στα δυο τέρματα των Φαιάκων.

Ο Γκασίδης ήταν εκείνος που στο 15′ έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, ο Ζωχιός εκτέλεσε εύστοχα και κάπως έτσι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κέρκυρας.

Στο 87′ και με την Ξάνθη πλέον να προηγείται, ήταν και πάλι ο Γκασίδης που έβγαλε την  σέντρα που αποδείχθηκε ασίστ για τον Ζωχιό που με μεγάλο ανάποδο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο «πλεχτό» για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ενδιαμέσως, στο 31’ είχαμε άλλη μια φάση με πρωταγωνιστή τον Εβρίτη, όταν έπιασε το σουτ ο Γκασίδης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας, με τους ανθρώπους της Κέρκυρας να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα  πέρασε γραμμή.