Με αιχμές και… αποκαλύψεις το «αντίο» Μπεκιάρη στον ΑΟΟ! «Η Ορεστιάδα δεν μπορεί να στηρίξει ομάδα στην Α1»

 

Με έμμεσες βολές κατά της διοίκησης αποχαιρέτισε ο Σωτήρης Μπεκιάρης τον πάγκο της Ορεστιάδας, στον οποίο έκατσε για τελευταία φορά το βραδυ της Παρασκευής στο ματς με τον Εθνικό.

«Περίμενα διαφορετικό φινάλε για την Ορεστιάδα τόσο για τον Α΄γύρο όσο και το 2016. Είχα πει πως σήμερα θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας και έμεινα μόνο και μόνο για τους αθλητές μου που όλο αυτό το διάστημα παλεύουν για να υπάρχει η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι καλή τύχη», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεκιάρης, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά για τους παράγοντες της ομάδας και εστιάζοντας στους παίκτες.

Ο Μπεκιάρης πρόσθεσε: «Μέσα σε τέτοιες συνθήκες δε μπορείς να έχει μυαλό για βόλεϊ και ειδικά απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα όπως ο Εθνικός.  Η κατάσταση στην ομάδα είναι δραματική, χαώδης. Τα παιδιά στην Ορεστιάδα είναι ήρωες, πέραν των άλλων κάνουν προπόνηση σε συνθήκες τραγικές, στο κλειστό η θερμοκρασία βρίσκεται μονίμως κοντά στο μηδέν. Τα παιδιά είναι παρατημένα, αφημένα στη μοίρα τους».

Μάλιστα, ο για έναν μήνα προπονητής του ΑΟΟ δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον, αν και υποστήριξε ότι η παραμονή δεν έχει κριθεί: «Η παρτίδα μπορεί να σωθεί φέτος με δυο καλούς ξένους αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Του χρόνου θα αντιμετωπίσει πάλι οικονομικά προβλήματα. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως η Ορεστιάδα δεν μπορεί να στηρίξει ομάδα στη Volley League αυτή την στιγμή. Εύχομαι να διαψευστώ και το 2017 να δοθούν λύσεις για να ορθοποδήσει η ομάδα και κυρίως να βρεθούν οι άνθρωποι που θα φροντίσουν αυτούς τους αθλητές που εδώ και καιρό δοκιμάζονται σε δύσκολες συνθήκες».