Η πρωτότυπη πρόταση γάμου στο περσινό Ορεστιάδα-Εθνικός και ο… πελαργός που έρχεται για τον Αλέξανδρο Χήρα

 

Όπως και φέτος, έτσι και πέρυσι στις 23 Δεκεμβρίου είχαν κοντραριστεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Ορεστιάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Volley League. Μόνο που εκείνο το ντέρμπι του Έβρου είχε φιλοξενηθεί στο «Νίκος Σαμαράς».

Ο αγώνας, τέτοια μέρα πριν έναν χρόνο, είχε σημαδευτεί από την πρόταση γάμου του Αλέξανδρου Χήρα στην καλή του Χριστίνα. Μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης, εντελώς ξαφνικά, στη μέση του αγώνα και με τις κάμερες να καταγράφουν κάθε του κίνηση, πήρε ένα μονόπετρο, κατευθύνθηκε προς την κερκίδα και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Λίγο καιρό μετά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ορεστιάδας. Έναν ακριβώς χρόνο μετά από αυτό το περιστατικό που σημάδεψε την ζωή τους, το ζεύγος το βρίσκει πλέον στην Σύρο, όπου ο Αλέξανδρος Χήρας συνεχίζει από το καλοκαίρι την καριέρα του. Το σπουδαιότερο όμως; Θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων περιμένοντας τον πελαργό που θα φέρει το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο Αλέξανδρος Χήρας περιμένει στο ξεκίνημα του 2017 να γίνει μπαμπάς, αφού η σύζυγός του είναι έγκυος, μπαίνοντας στον έβδομο πλέον μήνα. Και όλα είχαν ξεκινήσει μια μέρα σαν και αυτήν, ακριβώς έναν χρόνο πριν, από εκείνην την πρωτότυπη πρόταση γάμου κατά την διάρκεια του περσινού ντέρμπι του Έβρου ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΗΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ