Photos: Καρέ καρέ η πρόταση γάμου του Αλέξανδρου Χήρα στην Χριστίνα, τα συγχαρητήρια του Ιωαννίδη και η ατάκα Μουστακίδη

Το πρόσωπο της βραδιάς, αν όχι και της χρονιάς, έγινε ο Αλέξανδρος Χήρας με την απόφασή του να ζητήσει σε γάμο την καλή του Χριστίνα κατά την διάρκεια του αγώνα της Ορεστιάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώπιον των χιλιάδων θεατών στο «Νίκος Σαμαράς» αλλά και των ακόμα περισσότερων χιλιάδων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την μετάδοση της Nova.

Ο Αλέξανδρος και η Χριστίνα συμπλήρωσαν την Τετάρτη πεντέμισι χρόνια σχέσης. Η ίδια δεν ήξερε τίποτα και οι μόνοι που ήταν ενήμεροι για την όλη του σκέψη ήταν ένας-δυο συμπαίκτες του από την Ορεστιάδα, o dj του κλειστού γυμναστηρίου για να βάλει το κατάλληλο άσμα αλλά και οι δημοσιογράφοι της Nova για να μπορέσουν να τον ακολουθήσουν και να καταγράψουν την σκηνή.

Μιλώντας ο ίδιος μετά την λήξη του αγώνα, αποκάλυψε ότι δεν είχε κανέναν φόβο για την απάντηση, αν και γελώντας σχολίαζε ότι «ήθελε να την ξαφνιάσει έτσι, μπροστά σε τόσο κόσμο, για να εκμηδενιστεί η πιθανότητα να πει “όχι”». Ένα φιλί υπό τα χειροκροτήματα όλου του σταδίου επιβεβαίωσε τελικά το… «ναι» της Χριστίνας στον Αλέξανδρο.

Οι δυο τους συγκατοικούν στην Ορεστιάδα, όπως πέρυσι συγκατοικούσαν στη Λαμία. Πριν τον θρησκευτικό γάμο, που πάντως δεν θα γίνει στον Έβρο και κατά συνέπεια δεν θα έχει ως παπά τον έφορο της ομάδας βόλεϊ του ΑΟΟ Κωνσταντίνο Δευτερίγο, θα προηγηθεί πάντως πολιτικός, μάλλον στο δημαρχείο της Ορεστιάδας με μάρτυρα τον κολλητό του μέλλοντα γαμπρού (αν και αντίπαλος στο συγκεκριμένο ματς) παίκτη του Εθνικού Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Χήρας αμέσως μετά την… πρόταση αυτή, δέχθηκε αντί για τις παρατηρήσεις τις ευχές του πρώτου διαιτητή Γιάννη Ιωαννίδη, που χαμογελαστός του έδωσε το χέρι για να τον συγχαρεί, αντί για κάποια κίτρινη κάρτα, ενώ θεϊκή ήταν η ατάκα του Σάκη Μουστακίδη που σχολίασε: «Αυτά κάνουν κάποιοι, τα βλέπουν οι γυναίκες μας και εμείς δεν έχουμε μούτρα να τις αντικρίσουμε όταν γυρίσουμε στο σπίτι αργά το βράδυ!!!».

Δείτε καρέ – καρέ την πρόταση γάμου του Αλέξανδρου Χήρα στην αγαπημένη του Χριστίνα, εν μέσω του ντέρμπι ΑΟΟ – Εθνικού και ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων και τηλεθεατών…