Μια ανάσα από την διάλυση η Ορεστιάδα! Μόλις 23 άτομα στη Γ.Σ, παραιτήθηκε το Δ.Σ, ακέφαλος ο Όμιλος πάει στο… Πρωτοδικείο

 

Τις πιο δύσκολες ώρες τις ιστορίας της δείχνει να περνάει η Ορεστιάδα, ίσως πιο δύσκολες και από εκείνες του υποβιβασμού. Ο ιστορικός σύλλογος αφού ξέμεινε από παίκτες, δείχνει να ξεμένει και από διοίκηση. Κυρίως όμως, δείχνει να έχει ξεμείνει από κόσμο.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ σε αίθουσα του  Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς» παραβρέθηκαν μόλις 23 άτομα, εικόνα αν μη τι άλλο απογοητευτική για την συγκεκριμένη ομάδα. Μπροστά σε αυτήν την εικόνα και ενώπιον τους, ο Βασίλης Γκιζάνης και τα υπόλοιπα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι παραιτήσεις αφορούν μόνο το ΤΑΑ ΑΟΟ ή και τον Ερασιτέχνη, ήδη πάντως ακούγεται ότι μιλάμε για συνολική αποχώρηση των ελάχιστων ατόμων που είχαν μείνει στην ομάδα και κατάθεση στο Πρωτοδικείο του καταστατικού του συλλόγου, το οποίο πλέον θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του διορίζοντας διοίκηση εκτάκτου ανάγκης μέχρι την διενέργεια εκλογών.

Από την πλευρά του, σχεδόν 15 μέρες μετά την προαναγγελία πρωτοβουλιών από τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, όλες οι προσπάθειες για να βρεθούν νέοι άνθρωποι που θα ασχοληθούν και θα βάλουν και κάποια χρήματα στον σύλλογο δείχνουν να έχουν πέσει στο κενό, με το μέλλον να προμηνύεται δυσοίωνο και αρκετούς να κάνουν λόγο ακόμα και για διάλυση και αναστολή λειτουργίας του ιστορικού συλλόγου.