Α2 Γυναικών: Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης λύγισαν το Δημοκρίτειο Κομοτηνής

 

Σημαντική νίκη και σχετικά μεγάλη σε έκταση με 28-20 πέτυχε η γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης του Δημοκριτείου Κομοτηνής για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Οι Εβρίτισσες πήραν από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ. Η διαφορά υπέρ τους ήταν μόλις στα τρία γκολ μέχρι και πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο, αλλά έφτασε στα επτά στο ημίχρονο, που έληξε με 15-8 στο 30λεπτο.

Η διαφορά έφτασε και σε διψήφια διαφορά στο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους για να κλείσει τελικά στα οκτώ τέρματα στο τέλος. Έτσι οι παίκτριες του Χρήστου ποντιτσίδη πήραν μια σημαντική νίκη και πρόσθεσαν δυο βαθμούς.

Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ποντισίδης): Χαριτίδου, Μπαρμπαγιάννη, Λαμπίδη, Τσαμπάζη, Αραπίδου, Σιαρβαρλή(3), Κοπούκη, Μουρουζίδου(7), Νταρμά(2), Κεσσούδη(3), Σμαρλαμάκη(4), Ντόγκα(1), Νικόλοβα(8)

Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Γιαννακου): Κορρά, Ξυφώλη, Σαββαλάκη Α.(1), Σαρνταρίδου(9), Παναγιωτάκη, Λαμπροπούλου, Δαδάκου(5), Μαυρογιώργου(2), Χαζ Χαμούντ -Βελισσάρη(2), Σαββαλάκη Δ.(1), Κροκίδα, Απαζίδου