Volley League: Επικράτηση στο Κουκούλι για Παμβοχαϊκό πριν υποδεχθεί Ορεστιάδα και Εθνικό

 

Ο Παμβοχαϊκός πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι της Πελοποννήσου με την Παναχαϊκή και με νίκη 3-1 έκανε επιτυχημένη είσοδο στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Η ομάδα του εβρίτη προπονητή Κώστα Δεληκώστα σημείωσε την έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα την τέταρτη συνεχόμενη συνεχίζοντας το σερί που ξεκίνησε από τις 19 Νοεμβρίου με τον Ηρακλή. Ετσι, ανέβηκε στους 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή που μοιράζονται την 2η θέση.

Η Παναχαϊκή πάλεψε για να πάρει έναν βαθμό, κατάφερε να ανατρέψει το 3ο σετ από 17-21, προηγήθηκε 18-14 και 20-18 στο 4ο σετ αλλά ο Παμβοχαϊκός πήρε τον αγώνα με εντυπωσιακό σερί 6-0 στο φινάλε. Έτσι η ομάδα της Πάτρας έμεινε στην 8η θέση με 9 βαθμούς. Τα σετ της αναμέτρησης, που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής: 18-25, 19-25,  26-24, 25-20.

Πλέον ο Παμβοχαϊκός θέλει να διευρύνει το σερί του απέναντι στις δυο ομάδες του Έβρου που φιλοξενεί διαδοχικά στις επόμενες δύο αγωνιστικές την προσεχή εβδομάδα. Την Τετάρτη παίζει με την Ορεστιάδα και το ερχόμενο Σάββατο με τον Εθνικό. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό της Βόχας.