ΕΠΣ Θράκης: Άλλαξε η έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Αγιοχώρι μετά την αποκάλυψη του ThrakiSportS

 

Μία ώρα μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS ότι έχουν οριστεί δυο διαφορετικοί αγώνες την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Κυριακή, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης με διευκρινιστική της ανακοίνωση έκανε γνωστή την αλλαγή έδρας του ενός αγώνα.

Φυσικά αυτό που άλλαξε έδρα δεν είναι το ματς της Γ’ Εθνικής αλλά η αναμέτρηση της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και το Αγιοχώρι. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης που εκδόθηκε στις 14:40 το μεσημέρι, μια ώρα μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS, «ο αγώνας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΣ ΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Προσκυνητών την ίδια μέρα και ώρα».

Μάλιστα, λίγο αργότερα αναρτήθηκαν επικαιροποιημένοι με την αλλαγή της έδρας του συγκεκριμένου αγώνα οι πίνακες ορισμού διαιτητών που η ίδια η ΕΠΣ Θράκης είχε αναρτήσει μερικές ώρες νωρίτερα. Προφανώς έγινε αντιληπτό το λάθος και έστω και την τελευταία στιγμή διορθώθηκε. Τώρα, αν είχε διορθωθεί πριν το αναδείξει το ThrakiSportS ή μετά, λίγη σημασία έχει.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΣ έδειξε πάντως αντανακλαστικά και μια ώρα μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS, εκδόθηκαν οι προαναφερθείσες ανακοινώσεις σχετικά με την αλλαγή της έδρας…