Volley League: Εβδομάδα φωτιά για Εθνικό και Ορεστιάδα με τρεις αγώνες σε επτά 24ωρα

 

Μια εβδομάδα φωτιά ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας, αφού σε διάστημα επτά 24ωρων οι δυο ομάδες του Έβρου θα κληθούν να δώσουν τρία κρίσιμα παιχνίδια η καθεμία για το πρωτάθλημα της Volley League.

Το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ο Εθνικός φιλοξενείται στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων από την Κύζικο Νέας Περάμου στις οκτώ το βράδυ, ενώ την ίδια ώρα, 8.00 το βράδυ δηλαδή, ο ΑΟ Ορεστιάδας θα φιλοξενήσει στο «Νίκος Σαμαράς» τον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμα η 9η αγωνιστική με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να υποδέχεται στις 19:00 το βράδυ την Παναχαϊκή και την Ορεστιάδα να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο, να ταξιδεύει στην Πελοπόννησο και να αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό.

Τέλος, το μεθεπόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένοι για τη ώρα, καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, τα παιχνίδια της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής όπου θα έχουμε τα ματς Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Βραχάτι και Ορεστιάδα – Κηφισιά στο «Ν. Σαμαράς».

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί με την 11η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (ναι, έχει προγραμματιστεί κανονικά αγωνιστική για τότε) με το μεγάλο εβρίτικο ντέρμπι Εθνικού – Ορεστιάδας να δεσπόζει στο πρόγραμμα.