Γ’ Εθνική: Εντός έδρας αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθληματ ης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης και τη Δόξα Προσκυνητων να έχουν εντός έδρας αποστολές.

Ο Ορφέας Ξάνθης συνέχισε την πολή καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα και πέρασε και από τα Γρεβενά, νικώντας την ΑΕ Ποντίων με 0-2. Η ομάδα της Ξάνθης υποδέχεται τη Νάουσα και έχει σαν στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αντίθετα η Δόξα Προσκυνητών στάθηκε άτυχη σε ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ έχει και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης, με το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων να είναι από θέση οφσάιντ, γκολ όμως που μέτρησε και έφερε την ήττα με 2-1 για την ομάδα των Προσκυνητών. Η Δόξα υποδέχεται τον Καμπανιακό και θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗς ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ