Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Ξεκίνησε και πάλι την Τετάρτη που μας πέρασε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και ως εκ τούτου Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών αντιμετώπισαν Αλμωπό Αριδαίας και Νάουσα αντίστοιχα, ενώ σήμερα λίγες μέρες αργότερα καλούνται να παίξουν και πάλι και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο μεν Ορφέας την Τετάρτη πήρε τη νίκη, η δε Δόξα, δυστυχώς, ηττήθηκε. Το μεσημέρι, λοιπόν ο Ορφέας αντιμετωπίζει την ΑΕ Ποντίων θέλοντας να συνεχίσει τις νίκες του, ενώ η Δόξα αντιμετωπίζει τον Νέστο Χρυσούπολης, με στόχο τη νίκη που θα την απομακρύνει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Απουσίες της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες της Θράκης, ενώ για τον Ορφέα υπάρχουν και δύο επιστροφές, αυτές των Κατρανίτσα και Τορομανίδη που πριν λίγο καιρό στρατεύτηκαν.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

Δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Εορδαϊκός, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς, Νάουσα – ΑΠΕ Λαγκαδά, ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης, Μακεδονικός Φούφα – Αλμωπός Αριδαίας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΚΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ