Volley League: Αμφίρροπο παιχνίδι για Εθνικό-Ηρακλή, αναμέτρηση ουραγού-πρωτοπόρου για Ορεστιάδα-Ολυμπιακό (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Αναμέτρηση που όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν είναι αυτή μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ηρακλή  ενώ συνάντηση παλιών γνώριμων θα γίνει στην Ορεστιάδα μεταξύ Α.Ο Ορεστιάδας-Ολυμπιακού για την 6η Αγωνιστική της Volley League.

Στις 18:00 το απόγευμα θα διεκδικήσει και πάλι τη νίκη ο Εθνικός όπως είχε κάνει και πέρσι στο γήπεδο του Ηρακλή και αυτή τη φορά με βαρύ πυροβολικό τον Κάσσανδρο Στιγγα και τον Νίκο Παλέντζα οι οποίοι θα βρουν στην άλλη μεριά του φιλέ τη παλιά τους ομάδα.

Οι Αλεξανδρουπολίτες προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στο ”Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και κυνηγούν τη νίκη για να κερδίσουν κι άλλους πολύτιμους βαθμούς. Απο την άλλη ο Ηρακλής προέρχεται απο ήττα στο Βραχάτι και θέλει διακαώς τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του.

Η μη συμμετοχή του Καλαντάντζε που θα είναι πιθανόν η μεγάλη απουσία για τον Ηρακλή, δείχνει να περνά απαρατήρητη απο την ομάδα του Εθνικού η οποία όπως δηλώνει ο Κάσσανδρος Στίγγας είναι έτοιμη για όλα και εφόσον έχει περάσει απο τις μεγάλες ομάδες απο δω και πέρα όλα είναι πιο βατά.

Μια ώρα αργότερα στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ”Νίκος Σαμαράς” ο Α.Ο Ορεστιάδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μια αναμέτρηση που θα θυμίσει πολλά στους παλαιότερους, στιγμές που η ομάδα της Ορεστιάδας βρισκόταν ψηλά και δε πολεμούσε όπως τώρα για τη παραμονή. Η πρώτη του συνάντηση έγινε το 1998 και η τελευταία νίκη της Ορεστιάδας ήταν στις 4-1-2002  με 3-1.

Παρά το ερυθρόλευκο σερί 16-0 τα τελευταία χρόνια και η τελευταία νίκη της Ορεστιάδας να φαντάζει μακρινή,14 χρόνια πριν το 2002, η ομάδα με το νέο προπονητή της Σωτήρη Μπεκιάρη  ,αν και με μεγάλες και πλέον μόνιμες απουσίες Καρασαββίδη, Αναστασιάδη και Οικονόμου,θα προσπαθήσει ώστε να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή εικόνα μπροστά στους οπαδούς της. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έρχεται αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς και συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Όπως κάνει όλη την χρονιά, το ThrakiSportS θα μεταδώσει τους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας.