Γ΄ Εθνική: Οι ευχές της ΑΕ Κομοτηνής στον πτυχιούχο Σταύρο Χονδρόπουλο

 

Ημέρα ορκομωσίας ήταν η Δευτέρα στην Κομοτηνή, καθώς στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έλαβαν τα πτυχία τους πάνω από 120 απόφοιτοι της Σχολής, παρουσία φίλων και συγγενών τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο πλέι μέικερ της ΑΕ Κομοτηνής Σταύρος Χονδρόπουλος, ο οποίος μία ημέρα μετά τους 12 πόντους που πέτυχε στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Ορφέα Νέου Σκοπού, άφησε στην άκρη τη φανέλα και το σορτσάκι για να βρεθεί με πουκάμισο και πουλόβερ στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ για να ορκιστεί, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο τμήμα.

Η ομάδα του φυσικά και ήταν εκεί μαζί του σε αυτή την όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του και έσπευσε να στείλει τις ευχές της στον παίκτη της:

Είμαστε υπερήφανοι όταν οι αθλητές μας εκτός από τις επιδόσεις τους στα παρκέ, διευρύνουν και τους επιστημονικούς τους ορίζοντες.

Ένας εξ αυτών, ο Σταύρος Χονδροπουλος το πρωί της Δευτέρας πήρε το πτυχίο του στην τελετή ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στην φωτογραφία είναι ο πτυχιούχος πια Σταύρος μαζί με τον αδερφικό του φίλο Στράτο.

Καλή σταδιοδρομία Σταύρο και παντα χαρες….