ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στη νίκη της Δόξας Σώστη έναντι του Ορφέα Στρύμης

 

Τρεις πολυπόθητους βαθμούς πήρε η Δόξα Σώστη που κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τον Ορφέα Στρύμης και να πανηγυρίζει τη επαναφορά στις νίκες μετά από καιρό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Σώστης ήταν κυρίαρχος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι δείχνοντας εικόνα ανάκαμψης γεγονός που ο Ορφέας δε κατάφερε να σταματήσει παρότι έπαιξε και εκείνος πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το γκόλ για τους φιλοξενούμενους ήρθε σχετικά νωρίς στο 18′ με ψιλοκρεμαστό σουτ απο τον Σιόζιο που βρήκε απροετοίμαστο τον Ράπτη. Στη συνέχεια η Στρύμη είχαν δυο καλές ευκαιρίες για να κάνουν το 1-1 τόσο με τον Καμζέλα όσο και με τον Καραγεωργίου αλλά δεν ευστόχησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε και πάλι δυνατά ώστε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να μην αφήσει τον Ορφέα να ισοφαρίσει κάνοντας πολλές ευκαιρίες ώστε να ανεβάσει το σκόρ, πράγμα που κατάφερε στο τέλος ώστε να κλειδώσει το παιχνίδι και να φύγει σίγουρη με τον Παπουτσή να πλασάρει στα δίχτυα μετά από ασίστ του Σιόζιου. Η Στρύμη δε μπόρεσε να ελέγξει την επίθεση του Σώστη παρά την αλλαγή του συστήματος όπως αναφέρει το RodopiSports και έμεινε χωρίς βαθμούς γι’ αυτή την αγωνιστική. Ένα εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Κουμπαράκη και τους βοηθούς Μωραίτη και Παπαδόπουλο.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Ράπτης, Καραμπουλάκης, Αραμπατζίδης, Απαζίδης, Παππάς, Καρβουνίδης (Παπαθέος), Κανταρτζής (Μιχαλάκης), Καραγεωργίου, Καμζέλας, Μαχαιρίδης (Δελής), Καραγεωργόπουλος.
ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Καμενίδης): Χρόνης, Συμεωνίδης, Τέφος, Λάβδας, Τζιαφάλιας, Παπουτσής, Σιόζιος, Κυπαρρισούδης, Ανδρίκου (Μαρινέλης), Φανιάδης (Βαγενάς), Βλασσόπουλος.