ΕΠΣ Θράκης: Όλα όσα έγιναν στο «ντέρμπι» της Ελπίδας Σαπών με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

 

Η Ελπίδα Σαπών κατάφερε να επιβληθεί επί της Δόξας Σιδηροχωρίου και να πάρει τη νίκη στην έδρα της με 3-0 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στα πλαίσια της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η εικόνα των δυο ομάδων ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Κανείς απο τους δύο δεν έδωσε τον καλύτερο του εαυτό όπως θα έπρεπε σ’ ένα τέτοιο κομβικής σημασίας μάτς. Στο πρώτο ημίχρονο τόσο η Ελπίδα όσο και η Δόξα δεν έκανα σημαντικές ευκαιρίες και τα 2 πρώτα γκόλ για τις Σάπες ήρθαν στα ξαφνικά. Στο 24′ μετά απο κεφαλιά που έπιασε ο Γεωργοσούλης έδωσε στον Καραθανάση κι εκείνος με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  Στη συνέχεια και πριν οι ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια ο Πασχάλης μετά απο αμυντικά λάθη του Σιδηροχωρίου , ”παραβίασε” για δεύτερη φορά την εστία των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-0 όπως αναφέρει το Rodopisports.

Στην επανάληψη υπήρξε η ίδια εικόνα με τους παίκτες να παίζουν πολυ συγκρατημένα με τους μεν εκ Σαπών να κρατούν το 2-0 και να είναι ικανοποιημένοι και τους δε εκ Σιδηροχωρίου να μη πιέζουν αρκετά ώστε να μειώσουν το σκόρ. Παρ όλα αυτά στο 80′ ήρθε και το τελειωτικό γκολ πάλι απο τον Πασχάλη με πλασέ που επισφράγισε τη νίκη για την Ελπίδα Σαπών που βρίσκεται πλεόν σε απόσταση αναπνοής απο το Σιδηροχώρι στη βαθμολογία. Κανένα απολύτως πρόβλημα για το διαιτητή Δρακίδη και τους βοηθούς Δημητριάδη και Γκιόση.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Μανουσάκης, Πασάς, Ρούφος, Χαραλαμπίδης, Καραθανάσης Σ., Γεωργοσούλης, Κομνηνός, Καραμπάτσιος (85’ Αχβερτιάν), Πασχάλης, Βα’ι’όπουλος (55’ Πάλι)
ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Βασιλείου, Αμοιρόπουλος, Αλεξακούδης (80’ Τουρασανίδης), Πλασταράς, Παρασκευόπουλος, Γάιδας, Κόσιης, Τσαμπάζης (62’ Ντράτση), Πανουργιάς, Ταβασίδης (79’ Ανδρέου), Γιαννακίδης