Volley League: Ο Μπεκιάρης νέος προπονητής στον ΑΟ Ορεστιάδας μετά (και) την παραίτηση Κριστόφ

 

Ο Σωτήρης Μπεκιάρης είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου νέος προπονητής στον ΑΟ Ορεστιάδας, όπως ανακοινώθηκε και από την δήλωση του αντιπροέδρου του ΤΑΑ Παντελή Δραχτίδη που φιλοξένησε το ThrakiSportS.

Ήδη μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου κάθισε στον πάγκο των πράσινων και ήπιε το πικρό ποτήρι της ήττας από την Κύζικο Νέας Περάμου στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη (ρεπορτάζ από τον αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ). Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα επιβιβάστηκε στο πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα πίσω στον Έβρο.

«Συμφώνησα σήμερα με την Ορεστιάδα και θα γυρίσω μαζί με την ομάδα στον Έβρο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όπως ξέρουμε όλοι αλλά η προσπάθεια πρέπει να γίνει», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου σχολίασε σε σχέση με τους επτά πόντους που χάρισε ο ΑΟΟ από λάθος θέσεις ότι «δεν υπήρχε μπέρδεμα με τις λάθος περιστροφές. Έκανε λάθος ο βοηθός στο γράψιμο των θέσεων και μπερδεύτηκαν οι παίκτες».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κυζίκου Γιάννης Λάιος τόνισε: «Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές είδαμε ότι στο τελευταίο σκαλί θα είναι 3 ομάδες. Εμείς, η Ορεστιάδα και η Χαλκίδα. Η Ορεστιάδα με την ήττα που έκανε από εμάς είναι στην χειρότερη μοίρα γιατί έχασε και από την Χαλκίδα. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, ειδικά τα εκτός έδρας. Σήμερα υπήρχε πολύ θέληση και πολύ άγχος.

Τα λάθη που κάναμε δεν είναι ούτε για σχολικό πρωτάθλημα. Μεγάλες προσπάθειες για κάποιες μπαλιές χωρίς νόημα. Αυτά τα λάθη έβαζαν την Ορεστιάδα στο παιχνίδι, ωστόσο η αλλαγή του πασαδόρου και του διαγώνιου άλλαξαν τη ροή και ξεφύγαμε στο σκορ. Στο τρίτο σετ εκτός από την ψυχολογία που είχαμε, μας βοήθησε και το λάθος της Ορεστιάδας με τις περιστροφές έφεραν το 3-0».