Α2 Ανδρών: Η ΓΕΑ προηγήθηκε αλλά η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο στο θρακιώτικο ντέρμπι

 

Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής η τοπική Αθλητική Ένωση και μάλιστα τρεις, επιτυγχάνοντας την ανατροπή στο θρακιώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών με την ΓΕΑ.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το πρώτο σετ αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα του Ιπποκράτη Δήμητσα έχασε όλα τα επόμενα σετ, παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική και αποκτά πλέον κομβική σημασία το ματς της 5ης αγωνιστικής με την ΧΑΝΘ, σε δυο εβδομάδες.

Από την άλλη πλευρά, οι κιτρινόμαυροι της Κομοτηνής μετά το αναιμικό ξεκίνημα και τις φωνές του Ανέστη Γιαννακόπουλου, ξύπνησαν και πήραν τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης με τον αγώνα με τον ΑΟ Σερρών στην μακεδονική πόλη. Τα σετ: 3-1 (17-25, 25-21, 25-15, 25-18).

Διαιτητες: Δήμου, Κωστόπουλος

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Γιαννακόπουλος): Λιοτάτης, Χρηστουηλίας, Δημόπουλος, Φάκας, Δαλδαβερένης, Λαχτάρας, Παπαϊωάννου (λ) / Τερζόγλου, Χρυσοστόμου, Βαργεμετζίδης (λ)

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Κεσκίνης, Τσάκας, Μπουφίδης, Φλετούρης, Γατέλας, Πετρίδης, Μπαξεβανιδης (λ)  / Τεκτονίδης, Ζαχαρούλης, Αλεξάκης