Τους πρώτους βαθμούς μπροστά στο κοινό του διεκδικεί απέναντι στην Κηφισιά ο Εθνικός (17:00 LIVE ThrakiSportS)

 

Για την 23η τους συνάντηση έρχεται η Κηφισιά στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Volley League ”Πάμε Στοίχημα”.

Στις 17:00 το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στο ”Μιχάλης Παρασκευόπουλος” τον ΑΟΠ Κηφισιάς που πέρσι ήταν από τους φιναλίστ στη κατηγορία. Ένα από τα σημαντικότερα ματς αυτής της αγωνιστικής με τον Εθνικό να θέλει τη νίκη πάση θυσία και τη Κηφισιά να αναζητεί βαθμούς για να μπει στη πρώτη 5άδα.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από δύο ήττες, μια εντός έδρας με τον Ολυμπιακό και μια εκτός με τον Παναθηναϊκό κάτι που καθιστά αναγκαία την επικράτηση της ώστε να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα καθώς έχει μείνει στους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρει, θα κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς μπροστά στο κοινό του Έβρου, αφού τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια ήταν με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναφορικά με την προϊστορία ο Εθνικός έχει προβάδισμα στις νίκες με 12-10 και μάλιστα σε 11 αγώνες στην Αλεξανδρούπολη προηγείται με 8-3 νίκες. Συνεπώς η παράδοση τον θέλει νικητή, αλλά στο βόλεϊ δεν παίζουν οι παραδόσεις. Θεωρητικά ο Εθνικός έχει πολλές ελπίδες επικράτησης, αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε πολλοί παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον Σάκη Μουστακίδη όμως να είναι αισιόδοξος θεωρώντας ότι με λίγα λάθη και διάρκεια στο παιχνίδι θα καταφέρουν να κερδίσουν.

Όπως κάνει όλη την χρονιά, το ThrakiSportS θα μεταδώσει τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που ξεκινά στις 17:00 ανοίγοντας την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.