Αντίπαλοι προπονητές σε κομβικό ματς δυο πρώην συνεργάτες στον Εθνικό και πάνω από όλα φίλοι

 

Το παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με την ΓΕ Αλεξανδρούπολης προκαλεί το εντονότατο ενδιαφέρον των φιλάθλων και στις δύο πόλεις για πολλούς λόγους.

Ο ένας είναι ο αγωνιστικός, αφού αμφότερες οι θρακιώτικες ομάδες διεκδικούν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από αυτό το παιχνίδι.

Για παράδειγμα, στους πάγκους των δυο ομάδων κάθονται δυο μέχρι πριν ένα χρόνο στενότατοι συνεργάτες του Σάκη Μουστακίδη στην πρώτη ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος για τον Ανέστη Γιαννακόπουλο που κάθεται στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής και τον Ιπποκράτη Δήμητσα που κοουτσάρει φέτος την Γυμναστική Εταιρεία Αλέξανδρούπολης.

Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι πριν ένα μήνα και σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” που είχε βρει την ΑΕΚ νικήτρια με 3-1 σετ, από όπου και η φωτογραφία.

Ωστόσο άλλο το φιλικό και άλλο το επίσημο. Για περίπου δυο ώρες οι πρώην συνεργάτες και πάντα καλοί φίλοι θα βρεθούν το βράδυ της Κυριακής αντίπαλοι…