Τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Παντελεήμων στην αθλήτρια Νικολέτα Μπάρμπα για την διάκριση στην Σουηδία

 

Συγχαρητήρια  επιστολή στη Νικολέτα Μπάρμπα, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 57 κιλά στην ηλικιακή κατηγορία (2005-2004) στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης Mälarcupen που διεξήχθη στο Βαστερός της Σουηδίας (θυμηθείτε ΕΔΩ), απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνή κ. Παντελεήμων.

Μάλιστα η Νικολέτα Μπάρμπα επισκέφθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και συναντήθηκε με τον κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενη από τους γονείς της και ευχαρίστησε προσωπικά τον δεσπότη για την επιστολή. Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας της, Ιωάννης Μπάρμπας, είναι καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και προπονητής της μικρής Νικολέτας.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή του Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνή κ. Παντελεήμων:

«Αγαπητή μου Νικολέτα,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να Σου εκφράσω τις ολόκαρδες και συγχαρητήριες ευχές μου για την διάκρισίν Σου στους αγώνες του Βεστερός Σουηδίας ως νικήτριας εις την κατηγορίαν των 57 κιλών (12-13 ετών) εις την πάλην, μία επιτυχία η οποία αποτελεί, αναμφίβολα, καρπό της συστηματικής και κοπιώδους προσπάθειας με τη συμβολή του προπονητού και κατά σάρκα πατρός σου, καθηγητού του ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννου Μπάρμπα, αλλά και της ιδικής σου αγωνίας για την κατάκτηση της διακρίσεως εκτός συνόρων.

Προσωπικώς χαίρω για τη διάκρισή σου αυτή, έτι δε περισσότερον πληροφορηθείς την ευσέβεια, το ήθος και την αγάπη σου για την Πατρίδα.

Επικαλούμενος κάθε από Θεού ευλογία στη ζωή και τα έργα Σου και την εξ Ύψους δύναμη προς επιτυχή συνέχιση των προσπαθειών σου και πραγμάτωση κάθε επιθυμίας Σου, διατελώ μετ’ ευχών και αγάπης πατρικής».

epistoli-nikoleta-barba