Ένα χρυσό και άλλα 5 μετάλλια για τον ΑΟΓ Κομοτηνής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου της Ιταλίας

 

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από την Ιταλία όπου διεξήχθη το 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος ο ΑΟΓ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Ουζουνίδουκατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα αγών πλήρους επαφής, την 3η θέση στον αγώνα ημιεπαφής παγκρατίου και την 3η θέση στο κάτω παγκράτιο (αγώνα παλαιστικός) στην κατηγορία 58 κιλών ηλικίας 16-17 ετών.

pagkratio-zafeiriadisΗ Ελευθερία Αντωνακοπούλου κατέκτησε την 3η θέση στον αγώνα ημιεπαφής της κατηγορίας 57 κιλών για αθλήτριες ηλικίας 14-15 ετών. Επίσης, ο Κωνταντίνος Πανέρης την 3η θέση στο κάτω παγκράτιο (αγώνας παλαιστικός) της κατηγορίας των 60 κιλών για ηλικίες 16-17 ετών.

Τέλος, ο Στέφανος Πανέρης κατέκτησε την 2η θέση στον Αγών Παγκρατίου (πλήρη αγώνα) της κατηγορίας των 65 κιλών για ηλικίες 18-19 ετών. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Πανέρης είναι πιο μικρός και κανονικά έπρεπε να αγωνιστεί στην ηλικιακή κατηγορία 16-17, ωστόσο επειδή δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στην κατηγορία του με βάση το σωματικό του βάρος αναφορικά με την ηλικία του, αγωνίστηκε τελικά στην πιο επάνω ηλικιακή κατηγορία.

Όλους τους αθλητές συνόδευσε στην Ιταλία ο προπονητής του συλλόγου της Κομοτηνής Κώστας Ζαφειριάδης. Όλοι τους έβγαλαν και την ακόλουθη αναμνηστική φωτογραφία, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα…

pagkratio-zafeiriadis2