Οι αθλητικοί σύλλογοι που συμμετέχουν την Πέμπτη στον «Μαραθώνιο ζωής» για τον 15χρονο Γιάννη

 

Με ένα «Μαραθώνιο Ζωής» η «Ε.ΠΟ.Φ.Ε./Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» και 49 Πολιτιστικοί, Κοινωνικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι της περιοχής, ενώνουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη φωνή τους στηρίζοντας το δικαίωμα στη Ζωή για το 15χρονο Γιάννη, μέσα από μια μοναδική σε μέγεθος Φιλανθρωπική Μουσικοχορευτική Βραδιά.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και από ώρα 18:00 το απόγευμα έως και τις 22:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Ο μικρός Γιάννης, ο μπαμπάς του οποίου κατάγεται από την Σαμοθράκη και η μητέρα του από την Κομοτηνή, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε δότης στην Αυστραλία αλλά απαιτούνται χρήματα για να μπορέσει να έρθει στην Ευρώπη και να πραγματοποιηθεί η επέμβαση, τα οποία η οικογένεια του μικρού Γιάννη δεν διαθέτει. «Να είστε όλοι εκεί», λέει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως προαναφέρθηκε, την εκδήλωση διοργανώνει η «Ε.ΠΟ.Φ.Ε.-Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» με την ενεργό Συμμετοχή και Υποστήριξη Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Αθλητικών Συλλόγων και Φορέων. Ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία που στηρίζουν την προσπάθεια είναι οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης από το χαντμπολ, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης από το βόλεϊ, οι τροβαδούροι του Εθνικού, ο ΟΦΘΑ από τον υγρό στίβο, τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Νίψας και της Θράκης Φερών αλλά και οι αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ Κότινος.

Αναλυτικά οι φορείς που στηρίζουν την προσπάθεια:

ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ  ΕΒΡΟΥ “ΣΥΝΕΧΙΖΩ”, ΑΜΕΑ ΕΒΡΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΑΜΕΑ  “ΚΟΤΙΝΟΣ”, «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΦΕΡΩΝ, ΑΙΣΥΜΗΣ, «ΑΚΡΙΤΕΣ»  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΕΒΡΟΥ», ΑΝΘΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», ΑΡΔΑΝΙΟΥ  «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ», ΑΡΧΕΙΟ M.Π. «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ», ΔΩΡΙΚΟΥ «ΑΚΡΙΤΕΣ  ΚΟΜΝΗΝΟΙ», ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΣΕΙΟΝ ΑΙΝΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, «ΘΡΑΚΗ» ΦΕΡΩΝ, ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «Α.Π.Ι.Σ.Α.», ΙΣΑΑΚΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ  «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ», ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΚΗΠΙΩΤΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΚΙΡΚΗΣ,  ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΒΡΟΥ «Ο ΜΙΝΩΣ», «ΚΥΚΛΩΠΕΣ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΛΑΒΑΡΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΛΑΔΙΩΤΩΝ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α.Μ.Θ., ΝΕΑΣ ΧΗΛΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», ΝΙΨΑΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «ΟΡΕΣΤΗΣ», ΠΑΛΑΓΙΑΣ  «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ΠΕΤΡΩΤΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΠΕΥΚΩΝ «ΟΙ ΡΙΖΕΣ», ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΒΡΟΥ «ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ», ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΕΒΡΟΥ, «ΤΡΙΓΩΝΟΥ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΤΥΧΕΡΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ «Π.Ε.Σ.Τ.Α.», ΤΩΝ ΕΝΕΒΡΩ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΙΤΩΝ, ΟΦΘΑ, ΦΙΛΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ «ΕΥ ΚΟΣΜΩ», «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»,  ΧΗΛΙΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», «BAILA CONMINGO», «DANCE ART ACADEMY», «RITMO DE ARTE».