Photos: 20 κλικ από την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους πάνθηρες του Εθνικού με τους αντίστοιχους του Νηρέα Ορεστιάδας

 

Οι μίνι πάνθηρες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκαν σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα στο κολυμβητήριο της πόλης την αντίστοιχη ομάδα του Νηρέα Ορεστιάδας σε αναμέτρηση που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Ο αγώνας παρότι φιλικού χαρακτήρα εξελίχθηκε σε δυνατό ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό βάσει απόδοσης και αποτελέσματος, αφού ήταν το πρώτο τους παιχνίδι αντίστοιχα. Οι μικροί πάνθηρες του Εθνικού οι οποίοι και τελικώς επικράτησαν, με την απόδοση τους κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους κάτω υπό τις οδηγίες της έμπειρης προπονήτριας Νατάσας Βλάχου και εν τέλει να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Το αποτέλεσμα αυτό παρότι δεν παίζει ρόλο διότι είχε επιτευχθεί σε φιλικό παιχνίδι, εκτιμάται ότι  θα επιδράσει θετικά στην μετέπειτα ψυχολογία των παιδιών για την συνέχεια. Το Σάββατο με τρία τμήματ (μίνι παίδες, παιδικό και εφηβικό) ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης  θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στην Καβάλα με την συμμετοχή της τοπικής ομάδας και του Κολεγίου Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον αγώνα εθνικού – Νηρέα Ορεστιάδας που δημοσίευσε ο ΜΓΣ Εθνικός…