Volley League: Κρίσιμο ματς στην Ορεστιάδα με Χαλκίδα, στην Αθήνα με Παναθηναϊκό ο Εθνικός (LIVE ThrakiSportS)

 

Το Σάββατο αγωνίζονται οι ομάδες της Θράκης για τη 4η αγωνιστική της Volley League, με σημαντικούς αγώνες και για τους δυο, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά μονάχα από το διαδίκτυο μέσω του ThrakiSportS

Η πρώτη συνάντηση του Α.Ο Ορεστιάδας με τον Ηρακλή Χαλκίδας θα γίνει το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδας ”Νίκος Σαμαράς”. Οι θεατές θα χουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν άτυπο τελικό για τη παραμονή καθώς καμία απο τις δυο ομάδες δεν έχει πάρει στις τρεις αγωνιστικές βαθμό, γεγονός που καθιστά αναγκαίο το κυνήγι και τη συγκομιδή βαθμών.

Η Ορεστιάδα με έναν παλιό γνώριμο στο πάγκο της πλέον, τον Πλάμεν Κριστόφ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά τη φυγή του το καλοκαίρι, θεωρεί μονόδρομο τη νίκη για να εξασφαλίσει σιγά σιγά την παραμονή στη Volley League έχοντας δίπλα της το φίλαθλο κοινό που έχει μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Δύο ώρες αργότερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από μια εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή Χαλκίδας αλλά και τις εντός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και  Ολυμπιακό το προηγούμενο Σάββατο στο ”Μιχάλης Παρασκεύοπουλος”, αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό στις 20:00.

Μια δύσκολη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες καθώς ο Εθνικός κυνηγά τους πόντους για να σιγουρέψει πιο γρήγορα την παραμονή και  οι ”πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αλλά και να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους.

Αυτή θα είναι η 27η συνάντηση των ομάδων από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 20-6 στις νίκες έναντι του Εθνικού ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα των ”πράσινων” 2 φορές με τελευταία αυτή στις 9/11/2013 με 1-3.

Πρόσωπο του αγώνα είναι ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Θεολόγος Δαρίδης που θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2013-16). Ωστόσο η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη δηλώνει έτοιμη να παλέψει με κάθε αντίπαλο.

Εκτός απο τις αναμετρήσεις Α.Ο Ορεστιάδας-Ηρακλής Χαλκίδας και Παναθηναϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης το απόγευμα του Σάββατο διεξάγεται οι αναμετρήσεις: Ηρακλής-Παναχαϊκή, Φοίνικας Σύρου – Κύζικος Νέας Περάμου και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Τη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΑΟΠ Κηφισιάς – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.

Όπως κάνει όλη την χρονιά, το ThrakiSportS θα μεταδώσει τους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟ Ορεστιάδας.