Το… θαύμα του Κωνσταντινίδη! Αν και λίμπερo, έπαιξε για πρώτη φορά πασαδόρος σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ!!!

 

Ο 23 χρονος ύψους 1,88μ εβρίτης λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν το προσωπο του κυριακάτικου αγωνα για το Τσαμπιονς Λιγκ αναμεσα στον ΠΑΟΚ και στην κροατική Μλάντοστ Καστέλα που έληξε οπως και το πρωτο παιχνιδι με 3-2 υπέρ του “δικεφάλου” και του εδωσε την προκριση.

Ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος στο παρελθον έχει φορέσει την φανέλα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης), αν και… λίμπερο και συνήθως αλλαγη του επίσης Ορεστιαδίτη Δημήτρη Γκαρα, αγωνιστηκε στοπν συγκεκριμένο αγώνα σαν βασικός πασαδόρος ελλείψει άλλων.

Αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ σπανίζει αφού και οι δυο πασαδόροι της ομάδας Πέτκοβιτς και Τερζής τέθηκαν νοκ άουτ από γαστρεντερίτιδα και τελευταία στιγμή ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης κλήθηκε να κάνει τον πασαδόρο σε ένα ματς που κρινόταν μια ευρωπαϊκή πρόκριση για τον δικέφαλο, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, τροφοδότησε σωστά τους συμπαίκτες του και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και την πρόκριση οπου θα αντιμετωπίσει την δυνατή Σκρα Μπελχάτοφ.