Το… ιδιαίτερο αντάμωμα ολόκληρης η οικογένεια Στίγγα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης

 

Μια οικογένεια ξανάσμιξε το περασμένο Σάββατο στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», σε ένα αντάμωμα που θα μπορούσε αν γραφτεί ακόμα και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Στην πρωτεύουσα του Έβρου βραβεύθηκε το Σάββατο ο Κάσσανδρος Στίγγας  ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Volley League. Η βράβευση έγινε πριν τον αγώνα του Εθνικού με τον Ολυμπιακό, ενώπιον των γονένων του Στίγγα αλλά και του αδερφού του Χρήστου.

stiggas-afoi

Ο τελευταίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς δυο ώρες πριν το ντέρμπι της Volley League ανάμεσα σε Εθνικό και Ολυμπιακό, είχε διεξαχθεί στο ίδιο κλειστό και ο αγώνας ανάμεσα στους Κύκλωπες και την ΧΑΝΘ για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών.

Με την ομάδα της ΧΑΝΘ ταξίδεψε στον Έβρο και ο Χρήστος Στίγγας, ο μικρότερος αδερφός του Πρόδρομου. Έτσι ο ένας είχε την ευκαιρία να δει και να ενθαρρύνει από την εξέδρα τον άλλον, με τον Χρήστο να αποχωρεί νικητής και τον Κάσσανδρο ηττημένος.

Παρόντες και στους δύο αγώνες και οι γονείς του, που υπερήφανοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των γιων τους,. Κάπως έτσι, έστω και με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια Στίγγα ξανάσμιξε στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».