ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στη θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη του Εχίνου επί της Βιστωνίδας

 

Επιβλητική ρεβάνς πήρε ο Εχίνος Σπορ από την Βιστωνίδα, και επιτέλους κατέκτησε την πρώτη του νίκη σε τρεις επισκέψεις στο γήπεδο της Φελώνης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σχετικά και προσπάθησαν να πάρουν το πάνω χέρι στον αγώνα, όμως ο ανταγωιστικότατος φέτος Εχίνος σιγά – σιγά ανέβασε ρυθμό, πίεσε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο με προβάδισμα 2 τερμάτων. Το γεγονός αυτό του βοήθησε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο έτσι, ώστε να επιβάλλουν εξ’αρχής το ρυθμό τους και και φτασουν στο επιβλητικό σκορ 0-5.

Πρώτη ευκαιρία για την Βιστωνίδα αυτή του Κομήτη στο 5′, με τον Σουχτέβ να αποσωβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του πάνω στη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσάνι έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να καταληγει στο κάθετο δοκάρι. Αλλά η παρουσία της Βιστωνίδας στον αγώνα ήταν μέχρι εκεί, όπως σημειώνει η Ξάνθη Sport.

Η συνέχεια ήταν του Εχίνου, αφού έριξε δύο προειδοποιητικές βολές με δυο… δοκάρια με τους Ιντζέ Καρά Φικρή και Μιχαηλίδη στο 10′ και στο 14′ αντίστοιχα, ενώ σκόραρε στο 31′ με τον συνήθη ύποπτο, τον Χότσκα Τογκάι που άνοιξε το σκορ με ένα κοντινό πλασέ. Ο ίδιος παίκτης στο 34′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Βιστωνίδα προσπάθησε να μειώσει στο 55′ με ένα μακρινό σουτ του Κομήτη που πέρασε, όμως άουτ και στη συνέχεια με δύο γκολ του Μιχαηλίδη, που έπιασε δύο κοντινά σουτ, στο 65′ και στο 70′ το 0-4 ήταν γεγονός. Στο 82′ ο Χατζηνίκος με δικό του κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5 του αγώνα.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ: Γιουνούζογλου, Αγγελίδης, Καζάκος, Κομήτης, Δρακίδης, Μπάρμπας, Τζεβελέκης Φ., Φραγκούλης (51′ Ζυρινίδης) Ξενιτίδης (71′ Καραμεταξάς), Τσάνι, Θεοδωρίδης (73′ Τουρατζίδης).

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μπάρε Μ., Σούχτεβ (20′ Καδρή Α.), Μποασή Σαμπρή, Τζομιάδης, Καδρή Χουσεΐν, Ιντζέ Καρά Φικρή, Μαρίνοβ (6θ’ Χριστόβ), Μιχαηλίδης, Χατζηνίκος, Χότσκα Τουγκάι, Παρσαντανιάν (61′ Μπαϊρακταρίδης).