Παραλίγο στην Θράκη το τζόκερ των 8 εκατ. ευρώ! Βολεύτηκε τελικά με 5άρι και 90 χιλιάρικα…

 

Παραλίγο να κληρώσει στην Θράκη το τζακ ποτ των οκτώ εκατ. ευρώ το βράδυ της Κυριακής. Για ένα νούμερο ωστόσο δεν κατάφερε ο (μάλλον Κομοτηναίος) παίκτης να αλλάξει την ζωή του για πάντα.

Ωστόσο με τις πέντε επιτυχείς προβλέψεις που έκανε με ένα απλό δελτίο, επιλέγοντας ο ίδιος τυχαία νούμερα, κατάφερε να κερδίσει πάνω από 90.000 ευρώ. Ήταν ένα από τα μόλις έξι πεντάρια που ανέδειξε η βραδινή κλήρωση του τζόκερ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο επάνω στην πλατεία Κομοτηνής. Από τα άλλα δελτία με πεντάρια παίχτηκαν το ένα στην Σπάρτη (εκεί όπου έπαιζε ο Πανθρακικός) και το άλλο σε πρακτορείου του Λεκανοπεδίου που ανήκει στον διεθνή πολίστα Χρήστο Αφρουδάκη.

91.362 ευρώ είναι το ακριβές ποσό που κερδίζει το κάθε πεντάρι. Καλοφάγωτα, αν και μπορούμε να αντιληφθούμε αυτό το «ααααχ» που μένει ως γεύση, αν αναλογιστεί κανείς ότι αν είχε πιάσει ο τυχερός και το τζόκερ θα ήταν τώρα εκατομμυριούχος.

Για την ιστορία τα νούμερα που κληρώθηκαν ήταν το 11, το 12, το 24, το 31, το 34 και τζόκερ το Νο 10. Στην επόμενη κλήρωση μάλλον θα κληρωθούν στους νικητές εννιά εκατ. ευρώ. Οι 110 νικητές που σημείωσαν 4+1 επιτυχίες παίρνουν από 2.500 ευρώ ενώ από 50 ευρώ όσοι είχαν 4 ή 3+1 επιτυχίες.