ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην τεσσάρα της ΑΕ Διδυμοτείχου επί του Ποντιακού

 

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου υποδέχθηκε για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου τον Ποντιακό σε ένα υποτιθέμενο ντέρμπι, που ωστόσο αποδείχθηκε παράσταση για έναν ρόλο.

Δύο νεκρά διαστήματα για τον Ποντιακό στο τέλος των δύο ημιχρόνων ήταν αρκετά για να πάρουν οι πρωταθλητές, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο και ο Άχπας, μια εύκολη και ευρεία νίκη με 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ με αυτογκολ του Χατστατριάν, όταν ο Μαμρικισβίλι έκανε την σέντρα – σουτ από δεξιά , άλλαξε η τροχιά της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Χατζησταύρου. Ένα λεπτό αργότερα ο Αγγελακάκης και ο  Γιαννόπουλος συνδυάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να γράφει με σουτ το 2-0.

Στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά στο 81′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου διαμορφώθηκε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88′ με κεφαλιά του  Γιαννόπουλου και αφού προηγουμένως είχαν κρύψει την μπάλα Ασπιώτης και  Αγγελακάκης.

Κανένα πρόβλημα, όπως σημειώνει ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, δεν αντιμετώπισε ο διαιτητής του αγώνα Κυριαζίδης και οι βοηθοί του Καραϊσκος και Θάνος!

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Αναστασιάδης): Ζλατάνης , Άχπα (58΄Καζάλας), Καΐσας, Κοτζά, Τζανετάκος, Μαμρικισβίλι, Αγγελακάκης , Πετρόπουλος Κ, Παντελίδης (75΄Αντωνιάδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές (75΄Ασπιώτης)

Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ (Μπαξεβάνογλου): Χατζησταύρου, Μιχαηλίδης, Μουχτάρης, Σειτανίδης (68΄Χασημίδης), Χατσατριάν, Ρήγας, Ρουσίδης (67΄Ακίδης), Σαγκιρίδης, Κωνσταντινίδης, Σαριγιανίδης, Μιχαηλίδης Γ. (83΄Μιχαηλίδης Ο.)