ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ατρόμητου Ασπρονερίου και αιχμές για την διαιτησία

 

Μπορεί στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας αναμεσα σε Ατρόμητο Ασπρονερίου και Θράκη Φερών οι φιλοξενούμενοι να επικρατησαν με το εντυπωσιακό 1-6, ωστοσο οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας με την οποία κατηγορούν το ρεφερι Κεσούδη ότι συνεβαλλε στην εκταση του σκορ.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου: “Οι Διαιτητές «καμικάζι» όπως ανέφερε η Διοίκηση του Έβρου Σουφλίου σε προηγούμενη ανακοίνωση της, ξαναχτύπησε το τοπικό ποδόσφαιρο.
Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου επιλέγοντας να λάβει μέρος στην Α κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και να αγωνιστεί με ευγενή άμιλλα και διαφάνεια αντιμετώπισε την Θράκη Φερών στην έδρα της παίζοντας με 12 παίκτες έναντι 10.

Πρωταρχικός παίκτης ο διαιτητής «Κύριος» Κεσούδης ξεπερνώντας τα όρια με την εριστικότητα και την επιθετικότητα του «αποτελείωσε» τον Ατρόμητο ,ενώ προηγήθηκε του αποτελέσματος, μοιράζοντας άφθονα πέναλντι, κίτρινες και κόκκινες κάρτες αποφασίζοντας έτσι την τελική τροπή του αγώνος για μια ταπεινωτική ήττα.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο να σφυρίζουν αγώνες τέτοιοι διαιτητές χωρίς ήθος , σεβασμό και αξιοπρέπεια πρωτίστως για τον εαυτό τους και έπειτα για όλους εκείνους τους παίκτες που μπαίνουν στο γήπεδο να αγωνιστούν με την ψυχή τους.
ΥΓ. Οι συνάδελφοι του απλοί θεατές χωρίς λάθη!!!!!