Οδικώς θα ταξιδέψει στην Σπάρτη για την κυριακάτικη πρεμιέρα της Football League ο Πανθρακικός

 

Την απόφαση να ταξιδέψει οδικώς στην Σπάρτη για την κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League έλαβαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, πιθανότατα αφού πρώτα θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση. Ακολούθως με το λεωφορείο που έχει ναυλώσει η ΠΑΕ Πανθρακικός θα διανυθούν τα 946 χιλιόμετρα της απόστασης ανάμεσα στην Κομοτηνή και την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Για το Σάββατο προγραμματίζεται στην Σπάρτη ένα ξεμούδιασμα, ενώ η επιστροφή της ομάδας προγραμματίζεται αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με την άφιξη του πούλμαν στην Ροδόπη να αναμένεται νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Στον Πανθρακικό προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά συνυπολογίζοντας ότι έτσι και αλλιώς ο Πανθρακικός δεν θα γλίτωνε ακόμα και αεοροπωρικώς να ταξίδευε μέχρι την Αθήνα, τις μετακινήσεις με πούλμαν.

Αν σκεφτεί κανείς την αναμονή στο αεροδρόμιο, την διάρκεια της πτήσης, το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν κατά την επιβίβαση για να μεταφερθούν ξανά οι παίκτες και τα πράγματά τους στο λεωφορείο κλπ, καθώς δεν υπάρχει αεροδρόμιο στην Σπάρτη και έτσι και αλλιώς οδικώς θα έπρεπε να πάει από την Αθήνα, εκτιμήθηκε ότι τελικά η ταλαιπωρία θα ήταν η ίδια, αφού πάνω – κάτω θα χρειαζόταν το ίδιο χρονικό διάστημα για την μετακίνηση με σαφώς μεγαλύτερο κόστος.