Τέσσερα ράμματα στον Φυσέκη που όμως συνεχίζει ακάθεκτος παρά τις προτάσεις να ξεκινήσει το… βόλεϊ

 

Δεν τα κατάφερε αυτην την εβδομάδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης του Γιάννη Φυσέκη που τραυματίστηκε στο τέλος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του με τα ριμπάουντ και τα κοψίματά του, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Αίαντα Κομοτηνής εντός έδρας με 43-47.

Ο Φυσέκης τραυματίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο (είχε 2 πόντους) όταν η ομάδα του ήταν μπροστά με 10 πόντους και χρειάστηκε να του γίνουν 4 ράμματα στο κεφάλι. Το κενό του στην ρακέτα βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν οι του Αιαντα και να κανουν την μεγαλη ανατροπή παίρνοντας την νίκη (θυμηθείτε το ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Μιλώντας στο ThrakiSportS ο πρωην τερματοφύλακα του Άρη, της ΑΕΚ αλλά και του Εθνικού δήλωσε πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και πως θα συνεχίσει να… «σκεπάζει» τα αντίπαλα στεφάνια  ενώ γελώντας αποκάλυψε πως του έγινε και πρόταση το καλοκαιρι να αλλάξει άθλημα και να το γυρίσει σε… κεντρικός στο βόλεϊ.

Ο ίδιος πάντως, μετά το κρέμασμα των ποδοσφαιρικών παπουτσιών, παραμένει πιστός στο μπάσκετ και θα συνεχίσει να προσφέρει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Έβρο Σουφλίου εκτός έδρας, όταν η ομάδα του νίκησε με 70-62 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Φυσέκη να είναι κορυφαίος του αγώνα και “άτυπός” MVP με εκπληκτική προσφορά κυρίως στην άμυνα.