ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στην εκτός έδρας νίκη του Αίαντα Κομοτηνής επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Πετυχαίνοντας μία μεγάλη ανατροπή, καθώς στο ημίχρονο έχανε με 15 πόντους, ο Αίας Κομοτηνής πέρασε από την Αλεξανδρούπολη, κερδίζοντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 43-47. Τραυματίστηκε ο Φυσέκης στο τελευταίο δεκάλεπτο και του έγιναν 4 ράμματα, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στην αρχή στο σκορ, με τον Εθνικό να κλείνει την πρώτη περίοδο μπροστά με 14-11. Στη δεύτερη περίοδο όμως η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δέχθηκε μόλις δύο πόντους από την ομάδα της Κομοτηνής και ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 28-13 για τον Εθνικό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες του Εθνικού να διατηρούν τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και να ολοκληρώνουν την περίοδο μπροστά με 39-28. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως έγινε η ολική ανατροπή από την ομάδα του Αίαντα. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Εθνικού, οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν με 43-47, διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 14-11, 28-13 (ημίχρονο), 39-28, 43-47 (τελικό αποτέλεσμα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Σιταρίδης Δ., Σιταρίδης Κ. 17 (3), Θεολογίδης 3 (1), Αντωνίου, Φωτιάδης 5 (1), Παπαδούδης 8, Μπατμάς 6, Ανδρονούδης, Δαλακούρας 2, Παπαγεωργίου, Φυσέκης 2, Παπαλαμπίδης.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Οικονομίδης): Μπορμπίδης, Σαββάκης 14 (2), Παχιαδάκης 4, Λάππας, Νικάκης 9 (2), Ουζουνίδης, Οικονομίδης 5, Κοτσαρίδης 8, Ζολώτας 2, Τερζίδης 5.