Γ’ Εθνική: Σε κλειστό χώρο λόγω βροχής η προπόνηση της Τρίτης στον Ορφέα, επιστροφή στο γήπεδο μαζί με… Ρούφο την Τετάρτη

 

Στις προπονήσεις σε γήπεδο επέστρεψε από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ορφέας Ξάνθης ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Ποντίων Βατολακκου της Κυριακής, έπειτα από το διάλειμμα της Τρίτης.

Τότε, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχόπτωσης, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί το προπονητικό φιλικό που είχε προγραμματιστεί με την ομάδα Κ17 της Ξάνθης και έτσι οι παίκτες έκαναν βάρη και προπονήθηκαν στον κλειστό χώρο του γηπέδου του ΑΟΞ παίζοντας ένα προπονητικό 5×5 (η φωτογραφία προέρχεται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Ξάνθη Sport»).

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι και την Τρίτη τελούσε υπό ξεκούραση ο Γιάννης Ρούφος. Από την προπόνηση της Τετάρτης πάτησε και πάλι στο γήπεδο ο έμπειρος τερματοφύλακας, που τελικά την γλίτωσε από τα χειρότερα και σταδιακά επανέρχεται σιγά σιγά σε ρυθμούς, βάζοντας αν όλα πάνε καλά υποψηφιότητα να επιστρέψει ακόμα από τον αμέσως επόμενο αγώνα κάτω από τα δοκάρια στο Ορφέα.