Γ΄ Εθνική: Ο θετικός απολογισμός της Δόξας Προσκυνητών μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές

 

Με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 5η αγωνιστική η Δόξα Προσκυνητών ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολων αγώνων, από το οποίο όμως βγήκε και βαθμολογικά και αγωνιστικά κερδισμένη.

Η ομάδα της Ροδόπης μπορεί φαινομενικά να έχει με την συμπλήρωση του 1/6 του πρωταθλήματος μόλις 4 βαθμούς, έχει όμως παίξει απέναντι στα τρία φαβορί για την άνοδο στη Football League. Έχει βγάλει δηλαδή ένα πρόγραμμα που κανείς δεν θα ήθελε στην αρχή και έχει στη συνέχεια θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους, ενώ δείχνει ότι η έδρα της θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες.

Σε αυτή άλλωστε έχει κερδίσει τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα, είτε μιλάμε για το ΔΑΚ Κομοτηνής είτε για το Ενωσιακό Γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού. Μάλιστα, η Δόξα Προσκυνητών είναι η μόνη ομάδα που τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει κόψει βαθμούς από την πρωτοπόρο Δόξα Δράμας (0-0), ενώ κέρδισε τον Εορδαϊκό (1-0), τον οποίο υποδέχεται εκ νέου την Κυριακή για το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής.

Όπως γίνεται αντιληπτό η Δόξα Προσκυνητών έχει τα φόντα να τα πάει καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος με όπλο την έδρα της και έχοντας ως δωδέκατο παίκτη τον κόσμο της και γενικά τον φίλαθλο κόσμο της Ροδόπης, ο οποίος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της. Ήδη μάλιστα ο κόσμος στηρίζει και τη λαχειοφόρο αγορά της ομάδας (θυμηθείτε ΕΔΩ), καθώς τα έξοδα στο πρωτάθλημα είναι πολλά, με κυριότερο τις μετακινήσεις.