ΕΠΣ Έβρου: Μετά από τρεις μήνες στην ΑΕ Διδυμοτείχου μετακόμισε στον Έβρο Σουφλίου ο Μιχούδης

 

Την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Μιχούδη έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το μεσημέρι ο Έβρος Σουφλίου. Ο 28χρονος παίκτης πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στον κεντρικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας με την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων.

Μόλις πριν τρεις μήνες είχε ανακοινωθεί από την ΑΕ Διδυμοτείχου, παρακολούθησε την προετοιμασία της αλλά μετακομίζει στο Σουφλί λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Αίσθηση προκαλεί ότι στην ανακοίνωση του Σουφλίου δεν γίνεται καμία αναφορά για την παρουσία του Μιχούδη στην ΑΕΔ, ούτε για τα αίτια του πρόωρου διαζυγίου.

Η ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Ο Εβρος Σουφλιου ανακοινωνει την εναρξη της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη Μιχουδη Μιχαλη ο οποιος και αποκτηθηκε απο την ΑΕ Διδυμοτειχου. Ο Μιχαλης αγωνιζεται στις θεσεις του κεντρου ενω στο παρελθον εχει αγωνιστει σε ΠΑΕ Θρακη, Νικη Αλεξανδρουπολης, ΑΟ Καππαδοκων, Νικη Μεσημεριου (Α Θεσσαλονικης), Ηφαιστο Νικαιας (Α Πειραια), και Ενωση Κυανης Ασβεσταδων.Καλοσοριζουμε τον Μιχαλη στην οικογενεια του Εβρου Σουφλιου και του ευχομαστε καλη ποδοσφαιρικη σαιζον με υγεια και πολλες επιτυχιες.