Photos: Σέντρα στο ματς, κόρνερ ο Μάνταλος, κεφαλιά ο Τόρο, γκοοοολ και 3×3 η Εθνική στην Εσθονία!

 

Με γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Βασίλης Τοροσίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Μάνταλου, ένα αμιγώς θρακιώτικο γκολ, η Εθνική Ομάδα έβαλε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο παγωμένο Ταλίν τις βάσεις για ένα σπουδαίο διπλό.

Μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σταφυλλίδη στο δεύτερο ημίχρονο κλείδωσε τη νίκη με 2-0 επί της Εσθονίας, ενώ η Εθνική είχε ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά ο Πέτρος Μάνταλος είδε την μπάλα να τραντάζει μετά το σουτ του το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Τόρο πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπως και όλη η ομάδα, αλλά λίγο μετά αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Τραυματίας αποχώρησε επίσης από το ξεκίνημα και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Πλέον η Ελλάδα με 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες, όσους έχει και το Βέλγιο, περιμένει στις 14 Νοεμβρίου να αντιμετωπίσει στο Καραϊσκάκη την Βοσνία, που νίκησε δύσκολα με 2-0 στο τέλος την Κύπρο στην Ζένιτσα. Δείτε στο ακόλουθο photo story καρέ καρέ το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη…