ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον Ορφέα Στρύμης

 

Δραματικό σε εξέλιξη αγώνα είχαμε στο δημοτικό γήπεδο Κοσμίου για την 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ απέναντι στην μαχητική ομάδα της Στρύμης αλλά να λυτρώνονται λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ασφαλώς και οι στόχοι των ομάδων διαφορετικοί με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να κάνει πρωταθλητισμό και τον Ορφέα Στρύμης να παλεύει από την αρχή του πρωταθλήματος για την παραμονή, ωστόσο η διαφορά δεν φάνηκε σε τόσο έντονο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στα ίσια και όταν κουράστηκαν στο β’ μέρος που προσπάθησαν να «κρατήσουν» το μηδέν, με τις φωνές του Γιώργου Δίγκα να πιάνουν τόπο μόλις στο 88ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο από λάθος στην άμυνα της Στρύμης, η μπάλα έφθασε στον Φλέγγα που με όμορφο πλασαριστό σουτ στο “γάμα” άνοιξε το σκορ και λύτρωσε συμπαίκτες και προπονητικό τιμ. Το παιχνίδι είχε πάντως ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις περισσότερες ασφαλώς για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ο Χαμαλίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Μπαλάφα.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Τσαγκαλίδης (56’ Πότσης), Ζουμπιάδης, Λεβεντέλης (46’ Μιχαλακέλης), Ταμάμης, Κυπιρτόγλου, Μορφακίδης, Γιαπρακτσής, Ερκάν, Φλέγγας, Παπαρούνας (70’ Ξενάκης Στ.).

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Σαρρίδης, Αλατσάης, Πάλλας, Μαυροματίδης, Καραγεωργίου, Καραγεωργόπουλος, Κανταρτζής, Μαχαιρίδης (59’ Γεωργιάδης), Καμτζελάς, Κυνηγόπουλος (67’ Ψιλογιαννόπουλος) , Καρβουνίδης (59’ Μητσιάλης).