Μετανοημένος δήλωσε στον Γαβριηλίδη ο Χούσκογλου, μπήκε όμως στο «ψυγείο» και κινδυνεύει να γίνει… Μπερμπερ

 

Πριν από τρία χρόνια ένα από τα μεγάλα ταλέντα της κομοτηναίικης διαιτησίας ήταν ο Μπερμπέρ. Σιγά αλλά σταδιακά ανέβαινε κατηγορίες και οριζόταν σε ολοένα και περισσότερα παιχνίδια μέχρι που μπήκε στο ψυγείο για μια κακή εμφάνιση στην Καλαμαριά. Έκτοτε δεν πήρε άλλη ευκαιρία.

Τον κίνδυνο αυτόν αντιμετωπίζει ένας άλλος βοηθός διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, ο Αϊχάν Χούσκογλου, ο οποίος μπαίνει στο «ψυγείο», άγνωστο για πόσο διάστημα, επειδή λανθασμένα υπέδειξε στο διαιτητή της αναμέτρησης Βέροια – ΠΑΟΚ να μην κατακυρώσει το γκολ του Περέιρα την περασμένη Κυριακή.

Δηλώσεις στους διαιτητές δεν επιτρέπονται, αλλά ο ίδιος φέρεται να έχει μετανιώσει για την απόφασή του, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης στην εφημερίδα «Metrosport».

«Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και τη φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γαβριηλίδη.