Ήρθαν από την Ορεστιάδα στο Καραϊσκάκη και έζησαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

 

Με 3-0 νίκησε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς που κέντρισε το ενδιαφέρον των φιλάθλων της χώρας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στα δεκάδες πανό των οπαδών του Ολυμπιακού που κρεμάστηκαν στο Στάδιο Καραϊσκάκη, σε κεντρικό σημείο, ακριβώς απέναντι από τις κάμερες, το ThraiSportS εντόπισε και ένα από την περιοχή μας και όχι από οποιοδήποτε άλλο μέρος αλλά από το βορειότερο άκρο της χώρας, την Ορεστιάδα.

Ο Ιντέγιε μόλις στο 7′, ο Μάρτινς στο 64′ και ο Κώστας Φορτούνης στο 79′ έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης και είναι σίγουρο ότι προσέφεραν ιδιαίτερη χαρά στους Ορεστιαδοίτες οπαδούς του Ολυμπιακού, που έκαναν κοντά 1.000 χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και θα κάνουν άλλα τόσα για την επιστροφή, αλλά σίγουρα δεν μετάνιωσαν καθόλου για αυτήν την επιλογή τους.

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε και στην κάτω φωτογραφία, το σχετικό πανό κρεμάστηκε λίγο πιο δεξιά από την μεσαία γραμμή, απέναντι από τις τηλεοπτικές κάμερες και έτσι εξασφάλισε πολλά πλάνα στην μετάδοση της Nova.

osfp-aek-orestiada-thrakisports