Γ’ Εθνική: «Ορφέα έσο έτοιμος!» για το ντέρμπι με την Δόξα Δράμας! Οι 20 της αποστολής των Ξανθιωτών…

 

Προπόνηση και ανακοίνωση της αποστολής περιείχε το πρόγραμμα της Παρασκευής στον Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος μετρά αντίστροφα πλέον για το δεύτερο από τα τρία γειτονικά ντέρμπι που θα έχει τη φετινή σεζόν.

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς ταχυδύναμης, και αμυντικής λειτουργίας, αφού όπως είναι λογικό, ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός, και ασχέτως του γεγονότος ότι ο αγώνας είναι εντός έδρας, ο Ορφέας έχει ως πρώτο μέλημα να διαφυλάξει την εστία του και να κρατήσει το μηδέν παθητικό και αν μπορέσει να σκοράρει για να πάρει το τρίποντο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS.

Την αποστολή του Ορφέα απαρτίζουν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Τζαμπάζ Χακή, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Μόσχος, Μουμίν Ογλού Τουγιάλ, Μουνταγκίδης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χαριτίδης και Τορομανίδης.